Preview Mode Links will not work in preview mode

ATL-podden

Jul 30, 2018

Arbetsgivaravgifterna för mjölkproducenter måste ner och djurförbud bör beslutas i domstol, det säger riksdagsledamoten Kristina Yngwe (C) i ATLs politikerintervju.


Frågorna handlar om lantbrukspolitik, vallöften och ekonomi när ATL:s politikreporter Sara Johansson ställer de tuffa frågorna...


Jul 23, 2018

Socialdemokraterna har haft makten över jordbrukspolitiken i fyra år. Vad har man åstadkommit och vad återstår?


Riksdagsledamoten Monica Haider (S) svarar på frågorna för Socialdemokraternas räkning när ATL:s politikreporter Sara Johansson ställer de tuffa frågorna till riksdagspartiernas representanter.


Jul 16, 2018

Lantbruk borde inte kunna klassas som miljöfarlig verksamhet - och det måste bli verkstad av livsmedelsstrategin. Det säger riksdagsledamoten Magnus Oscarsson (KD). 

Intervjun leds av ATLs politikreporter Sara Johansson. Det här är poddversionen av ett tv-program. 


Jul 9, 2018

Miljöpartiet har klimatet och minskade utsläpp i fokus - men inte på bekostnad av att svenska jordbruk lägger ner. Det säger riksdagsledamoten Stina Bergström (MP) i valintervjun som leds av ATL:s politikreporter Sara Johansson.


Jul 6, 2018


Frågorna handlar om lantbrukspolitik, vallöften och ekonomi när ATL:s politikreporter Sara Johansson ställer de tuffa frågorna till riksdagspartiernas representanter.

Den moderate riksdagsledamoten Johan Hultberg (M) som är först ut i ATL TV:s valserie.


#atlbondevalet